HOGYAN LEHET TELJESÍTENI A GYÁRBAN A KIBERBIZTONSÁGI TÖRVÉNY KÖVETELMÉNYEIT?

Minden társaság kibernetikus támadások áldozatává válhat, vagy minden vállalat potenciális célpont lehet. Akár kicsi, közepes vagy nagy vállalat, nem lehet különbséget tenni. Az európai vállalatok több mint fele legalább egy számítógépes támadásról számolt be az elmúlt két évben. A legtöbb esetben a szolgáltatás megszakadt, az adatok integritásával kapcsolatos problémák merültek fel, és néhány esetben adatveszteséghez is vezetett.

A SmartKeeper termékekkel egy szervezet vagy vállalat teljes szolgáltatást nyer a vállalat infrastruktúrájának és hálózatának közös kockázatokkal szembeni védelmével kapcsolatban, például nem kell pénzt és időt költenie a szükséges biztonsági szoftverek vagy licencek megvásárlására és frissítésére. A biztonsági zárak használatával az ügyfél teljes védelmet és biztonságot nyer, és nem kell időt és emberi erőforrást fordítania a hardverbiztonság kezelésére. A gyárak vezérlő számítógépei, laptopjai, robotjai és gyártósorjai azok a helyek, ahol a SmartKeeper IT-portok zárjai megtalálják alkalmazásukat.

Példaként bemutatjuk a hálózati elemek (kapcsolók – switch, routerek) biztonságát. A törvény kimondja, hogy ezeket a hálózati elemeket védni kell az idegen eszközök csatlakoztatása, valamint az aktív hálózati kábelek eltávolítása ellen. Az egyik megoldás az, hogy a hálózati kapcsolókat és a routereket egy zárható szekrénybe (állványba) helyezzék, ami ugyanakkor megnöveli a kábelvezetékek költségeit. Alternatív és hatékonyabb megoldás a SmartKeeper zárak használata – Hálózati portzár / RJ45 Portzár / LAN-kábelzár / LAN-kábelzár Plus / hálózati modulzár a csatlakoztatott hálózati kábelek eltávolítása ellen.

Hasonló példák nemcsak a gyárakban és a feldolgozóiparban találhatók, hanem található az irodákban, bankokban, iskolákban, laboratóriumokban, kórházakban és az élet más területein is.

HOGYAN BIZTOSÍTJUK AZ USB PORTOKAT?

A GDPR-rendeletnek való megfelelés érdekében meg kell akadályozni, hogy az alkalmazottak érzékeny személyes adatokat adatrögzítőn tárolhassanak. Ezen adatok elvesztése esetén a vállalat vagy szervezet biztonsági

Read More »

A LINK LOCK BIZTONSÁGI TERMÉK BEMUTATÁSA

A Professzionális Link Lock termék segítségével bármilyen USB-eszközt kezelhet és irányíthat. A professzionális USB-portzár alternatívája az Essentials termékcsalád USB-kábelzár az USB-eszközök és kábelek védelme érdekében.

Read More »