HOGYAN VÉDJÜK MEG AZ INFORMATIKAI TECHNOLÓGIÁT A KÜLSŐ KÖRNYEZETBEN?

Évekig működő hardverek a kültérben légköri hatásoknak vannak kitéve, amelyek az interfészek, a csatlakozások és az alkatrészek károsodását eredményezheti. Ez megtörténhet azokon az eszközökön is, amelyeket első pillantásra védve vannak, példaul épületekben vannak elhelyezve. Hosszú távon az elektronikus eszközök interfészei és csatlakozásai eltömődhetnek szennyeződésekkel, és az információs technológiát befolyásoló külső tényezők meghibásodíthassák iket. Ebből a szempontból a leghatékonyabb és ugyanakkor a legolcsóbb megoldás a SmartKeeper termékcsalád, amely az informatika technológiájának alkotóelemeit tökéletesen megóvja a szennyeződésektől, sérülésektől, visszaélésektől vagy eltulajdonítástól, megfelelő módon és könnyű alkalmazással. A nem használt portok levédése megvédheti a portokat az idő előtti sérülésektől vagy hibás működésétől. A nem használt portok blokkolása nemcsak a külső behatásoktól, hanem a támadók ellen is védelmet nyújt. A SmartKeeper átfogó termékkínálata az IT-eszközök (különösen az IT-portok) védelmére szolgál. Biztonsági hardvér zárak széles választékából és a hozzájuk tartozó zárkulcsokból áll a különféle biztonsági eszközök számára.

HOGYAN BIZTOSÍTJUK AZ USB PORTOKAT?

A GDPR-rendeletnek való megfelelés érdekében meg kell akadályozni, hogy az alkalmazottak érzékeny személyes adatokat adatrögzítőn tárolhassanak. Ezen adatok elvesztése esetén a vállalat vagy szervezet biztonsági

Read More »

A LINK LOCK BIZTONSÁGI TERMÉK BEMUTATÁSA

A Professzionális Link Lock termék segítségével bármilyen USB-eszközt kezelhet és irányíthat. A professzionális USB-portzár alternatívája az Essentials termékcsalád USB-kábelzár az USB-eszközök és kábelek védelme érdekében.

Read More »