HARDVERLOVÁS ELLENI MEGOLDÁS USB-C PORTTAL

Laptop Lock Type-C egy egyszerű biztonsági eszköz, amely megvédi a laptopot a fizikai lopás vagy áthelyezés ellen. A megoldás egy 180 cm-es biztonsági huzalból, egy védőburkolatból és egy USB Port Lock Type-C Plus-ból áll, amely az USB-C portba záródik. A Type-C Plus USB-portzár kiküszöböli a zár eltávolításának lehetőségét a nagyon szoros kulcslyuknak (0,4 mm) köszönhetően. Az USB Port Lock Type-C Plus csak a professzionális portzár kulccsal távolítható el (a kulcs más SmartKeeper termékekkel is kompatibilis).

Ez a biztonsági megoldás bizonyította nagy megbízhatóságát és hatékonyságát, amikor különböző világhírű hardvergyártók technológiájával használják, mint például a Dell, Lenovo, Sony, Huawei, Apple, Samsung stb. A Laptop Lock Type-C biztonsági eszköz könnyen kezelhető és kezelhető, és különféle környezetekben használható, például ügyfélközpontokban, irodákban, ipari gyárakban, gyártócsarnokokban, elektronikai üzletekben és bemutatótermekben, egyetemeken és iskolákban, másolási szolgáltatásokban stb. Ez a biztonsági termék olyan hardverek védelmére használható, mint a táblagépek, mobiltelefonok, laptopok, amelyek USB-C porttal rendelkeznek.

A megoldás a következő SmartKeeper termékeket tartalmazza:

Laptop Lock Type-C: S * H * M: 12,1 x 13,5 x 6,7 mm / Súly 17,0 g

Biztonsági huzal: S: 180 cm

USB Port Lock Type-C Plus: S * H * M: 17,1 x 23,3 x 6,6 mm / Súly: 3,4 g

Professional Port Lock Key: S * H * M: 33,0 x 155,0 x 19,0 mm / Kulcsfej vastagsága: 0,4 mm / Súly: 63,0 g

Előnyök:

  • költséghatékony megoldás az SW megoldásokhoz képest;
  • egyedi zárminta minden ügyfél számára;
  • nem igényel frissítést és karbantartást;
  • nincs szükség speciális nyitásra, mint a Kensington zárak esetében;
  • hosszú távon működő termék.

HOGYAN BIZTOSÍTJUK AZ USB PORTOKAT?

A GDPR-rendeletnek való megfelelés érdekében meg kell akadályozni, hogy az alkalmazottak érzékeny személyes adatokat adatrögzítőn tárolhassanak. Ezen adatok elvesztése esetén a vállalat vagy szervezet biztonsági

Read More »

A LINK LOCK BIZTONSÁGI TERMÉK BEMUTATÁSA

A Professzionális Link Lock termék segítségével bármilyen USB-eszközt kezelhet és irányíthat. A professzionális USB-portzár alternatívája az Essentials termékcsalád USB-kábelzár az USB-eszközök és kábelek védelme érdekében.

Read More »