A CSATLAKOZTATOTT HÁLÓZATI KÁBELEK VÉDELME

A hálózati kábelek (Ethernet) kényelmes és hordozható módszert biztosítanak a számítógépek, szerverek, hálózati útválasztók (router) és kapcsolók (switch) összekapcsolására. Ha Ethernet kábelt használ, akkor nem csak az időjárási viszonyoktól, hanem az emberi beavatkozástól is védenie kell. A károk csökkentésére vagy a hálózati kábelek kihúzására tett lépések megakadályozhatják a hálózat hosszú távú károsodását vagy leállását. Noha a vezeték nélküli hálózatok népszerűsége növekszik, a legtöbb szervezetben továbbra is használják a hálózatépítést fizikai Ethernet kábelekkel. A fizikai kábel jelenleg biztonságosabb, megbízhatóbb és nagy sebességű hálózati kapcsolatot biztosít, mint a vezeték nélküli kapcsolat. Néhány egyszerű biztonsági óvintézkedésnek köszönhetően a kábelek a lehető legbiztonságosabbak és hatékonyabbak lesznek. A SmartKeeper biztonsági termékekkel bármely hálózati kábel biztonságát kezelheti egy olyan környezetben, ahol helyi hálózati port (LAN) található, mint például RJ-45 Ethernet port. Lehetővé teszik a külső felhasználók hatékony hálózati biztonságának kezelését kiegészítő biztonsági ellenőrzési rendszer nélkül. Ezeknek a termékeknek a telepítése nagyon egyszerű és olcsó.

 

HOGYAN BIZTOSÍTJUK AZ USB PORTOKAT?

A GDPR-rendeletnek való megfelelés érdekében meg kell akadályozni, hogy az alkalmazottak érzékeny személyes adatokat adatrögzítőn tárolhassanak. Ezen adatok elvesztése esetén a vállalat vagy szervezet biztonsági

Read More »

A LINK LOCK BIZTONSÁGI TERMÉK BEMUTATÁSA

A Professzionális Link Lock termék segítségével bármilyen USB-eszközt kezelhet és irányíthat. A professzionális USB-portzár alternatívája az Essentials termékcsalád USB-kábelzár az USB-eszközök és kábelek védelme érdekében.

Read More »