ORVOSI BERENDEZÉSEK VÉDELME A KÓRHÁZAKBAN

Az orvosi technológia gyártói új, nagyon kifinomult és egyre inkább összekapcsolódó termékeket fejlesztenek ki. Ezek a termékek számos előnnyel járnak: jobb kezelés, pontosabb diagnosztika, jobb betegfigyelés, automatizált kezelés, központi jelentés és adatgyűjtés. Ez a megnövekedett kapcsolat azonban kockázatokat hordoz mind a betegek, mind az egészségügyi szolgáltatók számára. Az új egészségügyi technológiák fejlesztésébe történő intenzív beruházások ellenére gyakran szembesülünk e termékek informatikai biztonsági oldalával. Ennek eredményeként számos olyan eszköz létezik, amelyeket a hackerek könnyen megtámadhatnak. A hackerek gyakran rendelkeznek részletes információkkal a célzott eszközökről, és kifinomult eszközökkel és készségekkel rendelkeznek, amelyek felhasználhatók a támadások kifejlesztéséhez.

Az FDA amerikai kiberbiztonsági ügynöksége útmutatást nyújt az orvostechnikai eszközök gyártóinak, ideértve:

  • Az orvostechnikai eszközökhöz való jogosulatlan hozzáférés korlátozása
  • Az összes felesleges portok és szolgáltatások biztosítása és levédése

Nyilvánvaló, hogy fontos a biztonsági irányelvek betartása, ezért a SmartKeeper megoldást kínál az egészségügyi szektorban az orvostechnikai eszközök fizikai biztonsításához, eltulajdonítások, visszaélések vagy támadások ellen.

HOGYAN BIZTOSÍTJUK AZ USB PORTOKAT?

A GDPR-rendeletnek való megfelelés érdekében meg kell akadályozni, hogy az alkalmazottak érzékeny személyes adatokat adatrögzítőn tárolhassanak. Ezen adatok elvesztése esetén a vállalat vagy szervezet biztonsági

Read More »

A LINK LOCK BIZTONSÁGI TERMÉK BEMUTATÁSA

A Professzionális Link Lock termék segítségével bármilyen USB-eszközt kezelhet és irányíthat. A professzionális USB-portzár alternatívája az Essentials termékcsalád USB-kábelzár az USB-eszközök és kábelek védelme érdekében.

Read More »