AZ USB BIZTONSÁGI PORTZÁRAT TERMÉK BEMUTATÁSA

Az USB Port Lock biztonsági termék fizikailag biztosítja és védi az USB portot tápegység és szoftver nélkül. Megakadályozza a belső adatok kiszivárgását vagy az USB porton keresztüli jogosulatlan hozzáférést. A termék bármilyen környezetben használható, amely rendelkezik Universal Serial Bus porttal. A nagyon szoros kulcslyuknak köszönhetően (csupán 0,4 mm a Professional termékcsaládban) az USB zárkulcs nélkül történő eltávolítása rendkívül nehéz. Az eltávolítás csak Professional Port Lock Key zárkulcsal (Professional sorozat) vagy Basic Port Lock Key zárkulcsal (Essential sorozat) segítségével lehetséges, amely más SmartKeeper biztonsági termékekkel is kompatibilis.

 

Az USB portzár költséghatékony és tartós termék, összehasonlítva más szoftvermegoldásokkal képest. A telepítése egyszerű, azonnali felhasználással, frissítés vagy karbantartás nélkül.

 

HOGYAN BIZTOSÍTJUK AZ USB PORTOKAT?

A GDPR-rendeletnek való megfelelés érdekében meg kell akadályozni, hogy az alkalmazottak érzékeny személyes adatokat adatrögzítőn tárolhassanak. Ezen adatok elvesztése esetén a vállalat vagy szervezet biztonsági

Read More »

A LINK LOCK BIZTONSÁGI TERMÉK BEMUTATÁSA

A Professzionális Link Lock termék segítségével bármilyen USB-eszközt kezelhet és irányíthat. A professzionális USB-portzár alternatívája az Essentials termékcsalád USB-kábelzár az USB-eszközök és kábelek védelme érdekében.

Read More »