A PROFESSZIONÁLIS ZÁRKULCS BEMUTATÁSA

A Professzionális zárkulcs a portzárak feloldására szolgál az összes SmartKeeper termék számára a Professional termékcsaládból. A kulcs elegáns fém kivitelével kényelmes a SmartKeeper termékek reteszelésére és feloldására. A nagy szilárdságú és antisztatikus anyagból készült vékony kulcsszerkezet megakadályozza a rövidzárlatot és a statikus kisülést, és maximalizálja a biztonságot, amikor az elektronikával dolgozik. Ezenkívül a kulcs test gumírozott, tehát nedves kézzel dolgozva jobb tapadást és csúszásgátlást biztosít.

 

A kulcsnak elrejthető a kulcsfeje a nagyobb védelem érdekében a nem kívánt mechanikai behatások ellen. Ideális szűk számítógépes környezetben való használatra, mivel LED-lámpával van felszerelve, hogy kényelmesebben azonosítsák a sötét környezetben található számítógépes portokat.

HOGYAN BIZTOSÍTJUK AZ USB PORTOKAT?

A GDPR-rendeletnek való megfelelés érdekében meg kell akadályozni, hogy az alkalmazottak érzékeny személyes adatokat adatrögzítőn tárolhassanak. Ezen adatok elvesztése esetén a vállalat vagy szervezet biztonsági

Read More »

A LINK LOCK BIZTONSÁGI TERMÉK BEMUTATÁSA

A Professzionális Link Lock termék segítségével bármilyen USB-eszközt kezelhet és irányíthat. A professzionális USB-portzár alternatívája az Essentials termékcsalád USB-kábelzár az USB-eszközök és kábelek védelme érdekében.

Read More »