A LINK LOCK BIZTONSÁGI TERMÉK BEMUTATÁSA

A Professzionális Link Lock termék segítségével bármilyen USB-eszközt kezelhet és irányíthat. A professzionális USB-portzár alternatívája az Essentials termékcsalád USB-kábelzár az USB-eszközök és kábelek védelme érdekében. Ez a technológia biztosítja, hogy csak a jóváhagyott USB-eszközöket használják azáltal, hogy korlátozzák a csatlakoztatott USB-eszközök (például billentyűzetek és egerek) eltávolítását az USB-portokból. A csatlakoztatott USB-eszközök eltávolítása csak a speciális Professional Port Lock Key zárkulcs használatával lehetséges, amely más SmartKeeper professzionális termékekkel is kompatibilis.

 

Összehasonlításképpen, az Essential termékcsalád USB kábelzárja csak az alapvető zárkulccsal lehet eltávolítani. A Link Lock és az USB kábelzár legfontosabb előnyei között szerepel az USB-port célzott kezelése külső gyártók, látogatók vagy alkalmazottakkal szemben. Mindkét zár innovatív fizikai termék az IT biztonság és az USB port védelme hatékony kezelése érdekében.

HOGYAN BIZTOSÍTJUK AZ USB PORTOKAT?

A GDPR-rendeletnek való megfelelés érdekében meg kell akadályozni, hogy az alkalmazottak érzékeny személyes adatokat adatrögzítőn tárolhassanak. Ezen adatok elvesztése esetén a vállalat vagy szervezet biztonsági

Read More »